• Kjøpsbetingelser

Retur Prosedyre :

Du som kjøper kan returnere varer innen 30 dager etter mottatt. Alle varer returnert etter 30 dager vil ikke returen godkjennes og sendes tilbake igjen til kjøper. På kjøpers bekostning.
Dette gjelder også om varen ikke passer til din bil. 
Ved retur legger du den/de delene som skal returnere i en egnet eske utenpå original emballasjen.

Returadresse er:
iDeler.no
Gjerdrumsveien 38
2020, Skedsmokorset

Legg alltid med det mottatte angrerett skjemaet og ordrebekreftelse.

Sporingsnummer sendes også til oss på post@ideler.no med ditt ordrenr. 

Ved reklamasjon vennligst oppgi følgende informasjon:
- Hvor ble det montert/navn på verkstedet?
- Kilometer stand / dato når delen ble montert
- Kilometer stand / dato når delen ble demontert.
- Bilens registrerings nr.
- Detaljert beskrivelse av feilen.

Kjøpsbetingelser :
Priser :

Alle prisene oppgitt på nettsiden er inkludert merverdiavgift, toll og spedisjonsgebyrer.
Leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt. 
Vi har ingen skjulte kostnader. 

Betaling : 
Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen i inntil 4 dager fra bestillingen. Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse. Tilbyr selgeren etterfakturering, skal fakturaen til kjøperen utstedes ved forsendelse av varen. Forfallsfristen skal settes til minimum 14 dager fra kjøperen mottar forsendelsen.

Levering :
Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måten, på det stedet og til det tidspunktet som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.
Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning, senest 10 dager, undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon

Angrerett :
Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Om varen mottas i retur mer enn 30 dager etter kjøper mottok varen vil ikke returen godkjennes og returneres igjen til kjøper. Kjøper vil da bli belsatet for fraktomkostninger. Slik gjøres det:

- Pakk varen i originalemballasje og deretter i en egnet eske slik at originalemballasje ikke blir skadet av transportøren.
Dersom varen er tatt i bruk, eller eventuell forsegling er brutt kan vi ikke ta varen i retur.
- Send pakke til iDeler AS
- Du må selv dekke fraktomkostninger i henhold til angrefristloven.
- Husk å legge ved kontonummeret pengene skal overføres til sammen med pakken.
- Beløpet overføres deg normalt innen 10 dager etter at vi har mottatt pakken.
- Bestillingsvarer kan ikke returneres.

Reklamasjon :
Ved reklamasjon, må kjøperen innen rimelig tid etter at det ble oppdaget, gi selgeren melding. Reklamasjon må skje senest to år etter at kjøperen overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen fem år. Ved forsinkelse må krav rettes selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert. Meldingen til selgeren bør være skriftlig (e-post eller brev). I tilfellen av garantisituasjonen, hvis for eksempel produktet ble skadet under produksjonen eller under tranporten, dekker ikke ideler AS noen andre ekstra kostnader, som bilverksted kostnader for eks.

Garanti : 
Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i tillegg til de rettighetene kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning.
Vanligvis 2 års garanti fra produsenten.

 

TILMELD TIL NYHETSBREVET
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Kopirett © Ideler AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Publiseringsløsningen | Personvern

  • Nets - Payments made easy

Filter

Vis resultater
0 Min kurv Laster inn...