• Om oss

iDeler.no startet i 2020 med et konsept om å være best i Norge på kjøp av bildeler på nett! Butikken og lageret vårt er plassert i Norge med et Pickup Point på Skedsmokorset, kun 15 minutter fra Oslo. 

HVA STÅR VI FOR?
Det viktigste for oss er å legge stor vekt på kvalitet og service! Kun merkevarer selges fra vår nettbutikk.

Husk at vi er en norsk nettbutikk, så alle prisene inkluderer merverdiavgift.

Fordeler

Med iDeler.no slipper du å vente i flere uker på at varer kommer i posten. Vi har ingen skjulte kostnader eller tilleggsgebyrer som toll og moms. Alle prisene på nettsiden vår er inkludert mva. Lageret vårt er stappfullt med over 60.000 forskjellige artikler på lager og det gir mye kortere leveringstider for deg som kunde! 

Deler kan også hentes fra vårt Pickup Point på Skedsmokorset.

Vi har ansatte med lang erfaring innen bilbransjen, både innen salg og montering. Dette gir oss viktig kunnskap som hjelper deg som kunde. Vår erfaring gir deg tryggheten til å vite at det er de riktige delene som sendes. 

 

Norsk kvalitet

Er du lei av å bestille deler fra utlandet for så å motta feil deler? Hos oss kontrollerer vi at alle bestilte deler passer din bil.

Mange nettbutikker i utlandet har kompliserte returprosedyrer. Hos oss har du 30 dagers åpent kjøp og en veldig enkel returprosess. 

Vår lidenskap: Motorsport

Det er umulig å drive innen bilbransjen uten lidenskap for bil. Vi har vårt eget drifteteam som konkurrerer i norske driftingløp og arrangementer.

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Kopirett © Ideler AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Publiseringsløsningen | Personvern

  • Nets - Payments made easy
0 Min kurv Laster inn...